Sunday, October 09, 2005

Nille Perned, klapp klapp klapp!

Läste idag på Kents hemsida att de släpper en ny ep den 2:a November. Det kommer, givetvis, vara bra låtar på ep:n, dock känner jag inte direkt någon extas inför datumet (Radio Depts släpp i vinter känns tusen gånger intressantare). Men ep:n, som ska heta The Hjärta & Smärta EP, produceras av Nille Perned (han var med och producerade bandets två första skivor), vilket får mig att hoppas på något extra ändå. Tänk om man får höra en ny Ingenting Någonsin?! Kan bli intressant.

Igår var jag på fest hos Jonas. Det var roligt - istället för krogen slutade det med introtävlingar. Underbart. Han fick en Arcade Fire skiva (första, dock nysläpp men bättre än inget i guess). Tror han gillar den.

Blivit lite annat shoppande också. Ett par läderconverse (åt Lina som beställt skönheterna), en kofta och något mer tråkigt (för er att läsa om alltså).

Det är rätt skönt att vara hemma. I alla fall rent matmässigt. Men nu ska jag nog göra något vettigt. Kanske käka vindruvor och kolla på kanal fem. Intressant va?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home